Oktatás - Táplálkozástudományi Intézet

Dr. Máthé Endre tárgyai

  • Molekuláris és sejtbiológia – Élelmiszermérnök BSc
  • Molecular and cell biology  - Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
  • Kísérlettervezés – Élelmiszermérnök BSc
  • Experimental design- Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
  • Méréselmélet és kísérlettervezés - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
  • Theory of measurement and experiment planning - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc angol nyelvű
  • Molekuláris sejtbiológiai alapismeretek – Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
  • Essential molecular cell biology – Food Safety and Quality Engineering MSc angol nyelvű
  • Táplálkozás genetika és genomika - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
  • Állati modell rendszerekre alapozott táplálkozáskutatás genetikai és molekuláris sejtbiológiai alapjai -PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Dr. Sipos Péter tárgyai

  • Méréstechnika és automatizálás - Élelmiszermérnök BSC, magyar nyelvű
  • Measurement technics and automatisation – Food Engineering BSC, angol nyelvű
  • Élelmiszerek fizikai és reológiai vizsgálata I. – II. - III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
  • Speciális élelmiszer technológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Dr. Baranyi József tárgyai

  • Making sense of data in life sciences - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
  • A Primer in Biometry Workshop - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola

Dr. Győri Zoltán tárgyai

  • Élelmiszer tudományi kutatások kiemelt területei - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
  • Élelmiszerbiztonság tudományos alapjai és gyakorlata I. – II. – III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
  • Speciális élelmiszertechnológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Legutóbbi frissítés: 2023. 02. 28. 10:51