Dr. Máthé Endre tárgyai
- Molekuláris és sejtbiológia – Élelmiszermérnök BSc
- Molecular and cell biology - Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
- Kísérlettervezés – Élelmiszermérnök BSc
- Experimental design- Élelmiszermérnök BSc, angol nyelvű
- Méréselmélet és kísérlettervezés - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
- Theory of measurement and experiment planning - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc angol nyelvű
- Molekuláris sejtbiológiai alapismeretek – Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
- Essential molecular cell biology – Food Safety and Quality Engineering MSc angol nyelvű
- Táplálkozás genetika és genomika - Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki MSc
- Állati modell rendszerekre alapozott táplálkozáskutatás genetikai és molekuláris sejtbiológiai alapjai -PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Dr. Sipos Péter tárgyai
- Méréstechnika és automatizálás - Élelmiszermérnök BSC, magyar nyelvű
- Measurement technics and automatisation – Food Engineering BSC, angol nyelvű
- Élelmiszerek fizikai és reológiai vizsgálata I. – II. - III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
- Speciális élelmiszer technológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Dr. Baranyi József tárgyai
- Making sense of data in life sciences - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
- A Primer in Biometry Workshop - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Dr. Győri Zoltán tárgyai
- Élelmiszer tudományi kutatások kiemelt területei - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
- Élelmiszerbiztonság tudományos alapjai és gyakorlata I. – II. – III. - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
- Speciális élelmiszertechnológiák - PhD tárgy, Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Legutóbbi frissítés:
2023. 02. 28. 10:51