1. LEZÁRT PÁLYÁZATOK
- KnowInFood KNOWLEDGE TRIANGLE FOR FOOD INNOVATION BY HARNESSING THE TRADITION AND ASSURING SUSTAINABILITY
- partnerek: Lucian Blaga University of Sibiu;Solina Romaina; The University of Lyon; University of Food Technology Plovdiv (Bulgaria)
- TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0004 „Munkaerő-piaci igényeknek megfelelő gyakorlat orientált képzések, szolgáltatások a Debreceni Egyetemen Élelmiszeripar, Gépészet, Informatika, Turisztika és Vendéglátás területen (2014-2015)
- Kooperatív képzések és oktatási innováció a szakmai tanárképzésben Kelet-Magyarországon (KOSZT)” című EFOP-3.5.2-17-2017-00001 azonosítószámú projekt (2018-2020)
2. FOLYAMATBAN LÉVŐ PÁLYÁZATOK
- Mikrobiom metagenomikai és metaproteomikai vizsgálata takarmányozás hatására gazdasági haszonállatoknál
- Pályázati azonosító: GINOP-2.3.2-15-2016-00042
- Fogyasztói igényekhez igazodó, gazdaságilag jelentős haszonhalaink (harcsa, ponty, süllő) genetikai erőforrásainak és tenyésztés-technológiájának innovatív fejlesztése - GOODFISH
- EFOP 3.6.1.-16-2016-00022 Debrecen Venture Catapult Program
- GINOP-2.2.1-15-2017-00048 azonosító számú, „Innovatív fejlesztések a gabonaalapú élelmiszeripari és ipari kutatások területén”
- 2018-2.1.3-EUREKA – Innovatív kompozit és dúsított lisztek fejlesztése a sütőipari termékek táplálkozási tulajdonságainak javítására. Konzorcium (Magyarország): BALMAZ-SÜTŐDE Élelmiszeripari Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. (konzorciumvezető) és DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet.
Legutóbbi frissítés:
2025. 01. 14. 10:29