Dr. Stündl László
- Harangi S., Baranyai E., Fehér M., Tóth Cs. N., Herman P, Stündl L., Fábián I., Tóthmérész B., Simon E.: Accumulation of Metals in Juvenile Carp (Cyprinus carpio) Exposed to Sublethal Levels of Iron and Manganese: Survival, Body Weight and Tissue
- Homoki J., Gyémánt Gy., Balogh P., Stündl L., Bíró-Molnár P., Paholcsek M., Váradi J., Fenyvesi F., Kelentey B., Nemes J., Remenyik J.: Sour cherry extract inhibits human salivary α-amylase and growth of Streptococcus mutans (a pilot clinical study)
- Nemes A., Szőllősi E., Biró A., Stündl L., Homoki J.R., Szarvas M.M., Balogh P., Cziáky Z., Remenyik J.: Determination of flavonoid and proanthocyanidin profile of Hungarian sour cherry
- Biro, A; Gál, F; Hegedűs, Cs; Batta, Gy; Cziáky, Z; Peitl, B; Stündl, L; Gyémánt, Gy; Remenyik, J: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.)
- Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M.M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, Cs., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., and Remenyik, J.: Diosgenin and its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model
Dr. Diósi Gerda
- Diósi G., Sipos P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyázás hatása az őszi búza minőségére. Agártud. közl. 67, 27-31, 2016 ISSN: 1587-1282
- Diósi G., Móré M., Sipos P.: Role of farinograph test in the wheat flour quality determination Acta Univ. Sapientiea. Alimentaria 8, 104-110, 2015 ISSN: 1844-7449
- Diósi G., Móré M., Sipos P.: Reological properties of teh mixture produce of apple pomace and wheat flour. J. Process. Energy Agric. 18., 151-153, 2015 ISSN:1821-4487
- Diósi G., Soós Á., Sipos P.: Mineral element composition of grain. In: Integration of science on food chain: Book of proccedings. 61-64, 2015 ISBN: 9789635036035
- Nikolett, Czipa ; Gerda, Diósi ; Clive, Phillips ; Béla, Kovács: Examination of honeys and flowers as soil element indicators
Fekete István
- I. Fekete, N. Rakonczás, D. Andrási, É. Bódi, B. Kovács (2012): Effects of various grape rootstocks on macro and micro element uptake of ’Cserszegi fűszeres’ grape cultivar. Eur. Chem. Bull. ISSN: 2063-5346. 1 (12), 524-527.
- I. Fekete, B. Kovács, D. Andrási, É. Bódi, N. Rakonczás (2013): Effects of the different grape rootstocks on berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of ’Cserszegi Fűszeres’ cultivar. Scientific Papers. Series B. Horticulture., Vol. LVII, ISSN 2285-5653, 55-60.
- É. Bódi, I. Fekete, D. Andrási, B. Kovács (2013): The role of selenium-enriched food sprouts with respect to our daily selenium needs. Eur. Chem. Bull. ISSN: 2063-5346. 2 (1), 46-48.
- Bódi E., Remenyika J., Homoki J., Peles F., Fekete I., Kovács B. (2013): The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis. Scientific Papers. Series A. Agonomy., Vol. LVI, ISSN 2285-5785, 196-201.
- I. Fekete, B. Kovács, N. Rakonczás (2016): Study of element uptake characteristics of different grape rootstock cultivars in the case of 'Cserszegi fűszeres' scion cultivar 2011-2013. In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 28, 2016.
Dr. Jevcsák Szintia
- Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
- Jevcsák S., Bíró A., Gálné Remenyik J., Lehoczki G., Murányi E., Jóvér J., Diósi G., Sipos P. Műtrágyakezelés hatása a szemescirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére = Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples. Élelmiszervizsgálati Közlemények 64 (4), 2278-2335 p., 2018. ISSN: 0422-9576. Q4
- Jevcsák, S.: Alternatív gabonák alkalmazásának előnyei a termesztésben, a táplálkozásban és a betegségek kialakulásának megelőzésében. Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. 1 (4), 8-11, 2018.
- Jevcsák S., Murányi E., Sipos P. Termesztett köles fajták tápanyagtartalmának vizsgálata. Élelmiszer Tudomány Technológia 71 (3), 13-17 p., 2017. ISSN: 2061-3954.
- Jevcsák S., Sipos P. Alternative grains in nutrition. Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 9 (1), 69-76 p., 2016. ISSN: 2066-7744.
Legutóbbi frissítés:
2025. 01. 14. 10:30