Dr. Stündl László
- Akvakultúra
- Állatélettan
- Haltenyésztés
- Tógazdálkodás, halgazdálkodás
Dr. Diósi Gerda
- Élelmiszeripari nyersanyagismeret
- Kertészeti termékek feldolgozási és tartósítási technológiái
- Szántóföldi növények feldolgozás technológiái
- Sütő és tésztaipari technológia
- Olaj és zsiradékipari technológia
- Élelmiszer technológia alapjai, élelmiszerbiztonság
- Élelmiszer technológia alapjai IV.
- Szántóföldi növények feldolgozás technológiái
Gálné dr. Remenyik Judit
- Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
- Élelmiszer toxikológia
- Modern bioanalitikai módszerek
- Fehérjék minősítése
- Borászat és üditőital ipari technológia
Dr. Jevcsák Szintia
- Élvezeti cikkek és édesipari technológia
Fekete István
- Élelmiszeripari műveletek
- Tejipari Technológia
Dr. Juhászné Tóth Réka
- Tejipari Technológia
Legutóbbi frissítés:
2022. 08. 01. 19:31