Oktatás - Élelmiszertechnológiai Intézet

Dr. Stündl László

  • Akvakultúra    
  • Állatélettan
  • Haltenyésztés
  • Tógazdálkodás, halgazdálkodás

Dr. Diósi Gerda

  • Élelmiszeripari nyersanyagismeret  
  • Kertészeti termékek feldolgozási és tartósítási technológiái
  • Szántóföldi növények feldolgozás technológiái
  • Sütő és tésztaipari technológia
  • Olaj és zsiradékipari technológia
  • Élelmiszer technológia alapjai, élelmiszerbiztonság  
  • Élelmiszer technológia alapjai IV.
  • Szántóföldi növények feldolgozás technológiái

Gálné dr. Remenyik Judit

  • Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
  • Élelmiszer toxikológia
  • Modern bioanalitikai módszerek
  • Fehérjék minősítése
  • Borászat és üditőital ipari technológia

Dr. Jevcsák Szintia

  • Élvezeti cikkek és édesipari technológia

Fekete István

  • Élelmiszeripari műveletek
  • Tejipari Technológia

Dr. Juhászné Tóth Réka

  • Tejipari Technológia
Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 01. 19:31