Oktatás - Élelmiszertudományi Intézet

Prof. Dr. Kovács Béla

  • Műszeres analitika
  • Kapcsolt analitikai módszerek
  • Élelmiszeranalitika II.
  • Élelmiszer kolloidika
  • Spektroszkópiai módszerek
  • Spectroscopic methods
  • Analytical chemistry
  • Instrumental analytics
  • Hyphenated analytical methods
  • Food colloidics

Prof. Dr. Karaffa Erzsébet

  • Mikrobiológia alapjai
  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
  • Élelmiszer-mikrobiológia alapjai
  • Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
  • Élelmiszer toxikológia
  • Mezőgazdasági mikrobiológia
  • Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek
  • Molekuláris biológia
  • Mikrobiológia I. – III.
  • DNS alapú azonosítás
  • Mikrobiológiai gyorsmódszerek az élelmiszerminőségi és biztonsági vizsgálatokban
  • Introduction to microbiology
  • Basics of food microbiology
  • Microbiological aspects of food safety and quality
  • Food toxicology
  • Molecular biology

Dr. Czipa Nikolett

  • Élelmiszerbiztonság alapjai
  • Élelmiszeranalitika
  • Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy
  • Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem
  • Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP)
  • Élelmiszerminőségi és biztonsági kockázatelemzés
  • Élelmiszerminőség és élelmiszerlánc biztonság
  • Introduction to food safety
  • Food industry technologies and quality assurrance
  • Food quality and safety risk analysis
  • Expectation to foodstuff, consumer protection
  • Quality and safety of food technologies (HACCP)
  • Food chain safety
  • Food quality and food chain safety

Dr. Tóth Brigitta

  • Ipari hulladékok szerepe a növénytáplálásban
  • Növénytáplálás fiziológiai alapjai
  • A termésképződés növényfiziológiai alapjai

Dr. Peles Ferenc

  • Minőségügy és élelmiszer-minőségbiztosítás, élelmiszerjog
  • Minőségirányítás alapjai
  • Élelmiszer-mikrobiológia
  • Minőségbiztosítás
  • Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
  • Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
  • Ágazatspecifikus élelmiszeripari
  • Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
  • Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
  • Minőségbiztosítás a kertészetben
  • Minőségbiztosítás a szántóföldi növénytermesztésben
  • Élelmiszertechnológia és minőségügy
  • Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
  • Basic of quality management
  • Introduction to microbiology
  • Food microbiology
  • Traceability in the food chain
  • Quality management systems and audit in the food chain

Dr. Ungai Diána

  • Minőségbiztosítás
  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
  • Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
  • Analitikai kémia
  • Élelmiszeranalitika
  • Növényi eredetű termékek minőségvizsgálata
  • Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
  • Ágazatspecifikus élelmiszeripari gyakorlatok
  • Minőségirányítás, minőségmenedzsment
  • Reológiai élelmiszervizsgálat
  • Szántóföldi növények minőségvizsgálata
  • Mikrobiológia alapjai
  • Élelmiszer-mikrobiológia
  • Rheology in food testing
  • Quality control of plant origin food products

Bérczesné Szojka Anikó

  • Élelmiszeripari műveletek II.
  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
  • Mikrobiológia alapjai
  • Élelmiszer-mikrobiológia
  • Unit operation in food processing II.

Dr. Pál Károly

  • Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
  • Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
  • Mezőgazdasági mikrobiológia
  • Mikrobiológia alapjai
  • Ipari mikrobiológia
  • Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek
  • Ágazatspecifikus élelmiszeripari gyakorlatok
  • Élelmiszer-mikrobiológia
  • Molekuláris biológia
  • Microbiological aspects of food quality and safety
  • Industrial microbiology
  • Analytical and microbiology rapid methods
  • Molecular biology
  • Introduction to microbiology
  • Basics of food microbiology
Legutóbbi frissítés: 2022. 11. 29. 08:03