Prof. Dr. Kovács Béla
- Műszeres analitika
- Kapcsolt analitikai módszerek
- Élelmiszeranalitika II.
- Élelmiszer kolloidika
- Spektroszkópiai módszerek
- Spectroscopic methods
- Analytical chemistry
- Instrumental analytics
- Hyphenated analytical methods
- Food colloidics
Prof. Dr. Karaffa Erzsébet
- Mikrobiológia alapjai
- Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
- Élelmiszer-mikrobiológia alapjai
- Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
- Élelmiszer toxikológia
- Mezőgazdasági mikrobiológia
- Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek
- Molekuláris biológia
- Mikrobiológia I. – III.
- DNS alapú azonosítás
- Mikrobiológiai gyorsmódszerek az élelmiszerminőségi és biztonsági vizsgálatokban
- Introduction to microbiology
- Basics of food microbiology
- Microbiological aspects of food safety and quality
- Food toxicology
- Molecular biology
Dr. Czipa Nikolett
- Élelmiszerbiztonság alapjai
- Élelmiszeranalitika
- Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy
- Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem
- Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP)
- Élelmiszerminőségi és biztonsági kockázatelemzés
- Élelmiszerminőség és élelmiszerlánc biztonság
- Introduction to food safety
- Food industry technologies and quality assurrance
- Food quality and safety risk analysis
- Expectation to foodstuff, consumer protection
- Quality and safety of food technologies (HACCP)
- Food chain safety
- Food quality and food chain safety
Dr. Tóth Brigitta
- Ipari hulladékok szerepe a növénytáplálásban
- Növénytáplálás fiziológiai alapjai
- A termésképződés növényfiziológiai alapjai
Dr. Peles Ferenc
- Minőségügy és élelmiszer-minőségbiztosítás, élelmiszerjog
- Minőségirányítás alapjai
- Élelmiszer-mikrobiológia
- Minőségbiztosítás
- Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
- Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
- Ágazatspecifikus élelmiszeripari
- Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
- Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
- Minőségbiztosítás a kertészetben
- Minőségbiztosítás a szántóföldi növénytermesztésben
- Élelmiszertechnológia és minőségügy
- Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
- Basic of quality management
- Introduction to microbiology
- Food microbiology
- Traceability in the food chain
- Quality management systems and audit in the food chain
Dr. Ungai Diána
- Minőségbiztosítás
- Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
- Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban
- Analitikai kémia
- Élelmiszeranalitika
- Növényi eredetű termékek minőségvizsgálata
- Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban
- Ágazatspecifikus élelmiszeripari gyakorlatok
- Minőségirányítás, minőségmenedzsment
- Reológiai élelmiszervizsgálat
- Szántóföldi növények minőségvizsgálata
- Mikrobiológia alapjai
- Élelmiszer-mikrobiológia
- Rheology in food testing
- Quality control of plant origin food products
Bérczesné Szojka Anikó
- Élelmiszeripari műveletek II.
- Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
- Mikrobiológia alapjai
- Élelmiszer-mikrobiológia
- Unit operation in food processing II.
Dr. Pál Károly
- Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai
- Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia
- Mezőgazdasági mikrobiológia
- Mikrobiológia alapjai
- Ipari mikrobiológia
- Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek
- Ágazatspecifikus élelmiszeripari gyakorlatok
- Élelmiszer-mikrobiológia
- Molekuláris biológia
- Microbiological aspects of food quality and safety
- Industrial microbiology
- Analytical and microbiology rapid methods
- Molecular biology
- Introduction to microbiology
- Basics of food microbiology
Dr. Alexa Loránd
- Sör- és szeszesipari technológia;
- Technologies of Brewing and Distilling Industries;
- Food Analytics és Food Chemistry
Shaikh Ayaz Mukarram
- Packaging technology
Legutóbbi frissítés:
2024. 10. 29. 08:10