Műszerregiszter - Élelmiszertudományi Intézet

Műszer neve Specifikáció  Rutinszerűen mit mérnek vele? Referencia Felelős, elérhetősége Szervezeti egység
FluorChem M géldokumentációs rendszer, géldokumentációs rendszer   DNS agaróz futtatást követő géldokumentáció Szabóné Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Bio-Rad T100 Thermal Cycler, PCR készülék   PCR reakciók Szabóné Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
FluorChem M géldok.   DNS agaróz futtatást követő géldokumentáció Szabóné Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Bio-Rad T100 Thermal Cycler PCR készülék PCR reakciók Szabóné Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
ICP készülékek OES, MS növényi minta elemtartalom Árpád, Csámer ; Dávid, Nagy ; József, Posta ; Áron, Soós ; Erika, Nyeste ; Béla, Kovács ; József, Vanyó ; Zsolt, Gábor Zelei ; Arnold, Gucsik: Bulk composition of the Kaba meteorite by ICP OES and ICP MS Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Thermo Nicolet Evolution 300 spektrofotométer     Czipa, N., Phillips, C., Kovács, B.: Composition of acacia honeys following processing, storage and adulteration. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Hűtött inkubátor, rozsdamentes acél rács 23.IPP260p                 IPP 260 plus hűtött inkubátor, egyajtós, 256 literes   Szabóné Petróczki, F., Andualem, T., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Álló asztali autokláv 36.1545 Systec DE-45 típusú asztali autokláv, 45 literes nettó kamratérfogattal   Szabóné Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Biztonsági fülke 19.141120 NSF tanúsított, 121 cm-es Class II A2 biológiai biztonsági fülke   Petróczki F.M., Pásztor Á., Szűcs K.D., Pál K., Kardos G., Albert E., Horváth B., Ungvári E., Béri B., Peles F.
Occurrence and characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian dairy farm during a control program
Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
ICP-OES iCap 6300 Dual elemanalitika Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of element contents of commercial and homemade jams. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
pH mérő Mettler Toledo             Five Easy F20 kémhatás meghatározás Anna Novák, Béla Kovács, Loránd Alexa, Nikolett Czipa: Comparative study of acacia honeys and herbhoneys quality parameters Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Mikrohullámú roncsoló Milestone Start D 10 férőhelyes mintaelőkészítés elemtartalom meghatározáshoz Áron Soós, Éva Bódi, Szilvia Várallyay, Szabolcs Molnár, Béla Kovács: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Blokkroncsoló LaborMIM type 50 férőhelyes Mintaelőkészítés elemtartalom meghatározáshoz Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of micro and trace elements of commercial beers. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Szárítószekrény  Memmert UFE 400 mintaelőkészítés szárazanyagtartalom meghatározás Kántor, A., Alexa, L., Papp-Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Vízdesztilláló Millipore Milli Q magas tisztasági fokú desztillált víz előállítása elemanalitikához Czipa, N., Phillips, C., Kovács, B.: Composition of acacia honeys following processing, storage and adulteration. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Hamvasztó kemence Nabertherm 30-3000 oC Controller B170 hamutartalom meghatározás Hallgatói dolgozat, témavezető: Dr. Czipa Nikolett, szerző: Bényei Éva Zsófia: Nagyüzemi és háztáji sertéshúsok összehasonlítása Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Spektrofotométer Thermo Nicolet Evolution 300 Polifenoltartalom meghatározás Czipa, N., Phillips, C., Kovács, B.: Composition of acacia honeys following processing, storage and adulteration. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Kjeldahl-féle fehérje meghatározó berendezés Velp Scientifica UDK 129 Fehérjetartalom meghatározás Andrea Kántor –Loránd Alexa –Emőke Papp-Topa –Béla Kovács -NikolettCzipa: Nutritional parameters of different cereal flour’s bread Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Rost meghatározó berendezés Foss Fibertec 1020 6 feltétes Rosttartalom meghatározás PhD dolgozat, témavezető: Dr. Sipos Péter, szerző: Jevcsák Szintia: Nitrogén-ellátás hatása a termesztett köles és szemescirok minőségi paramétereire és élelmiszeripari hasznosíthatóságára Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Soxhlet-féle extraháló berendezés SOXTEC 1043 6 feltétes Zsírtartalom meghatározás Hallgatói dolgozat, témavezető: Dr. Czipa Nikolett, szerző: Rácz Renáta Ágnes: A joghurt előállítási technológiája, szervezetre gyakorolt jótékony hatásai és egyes alkotóinak vizsgálata Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Állományvizsgáló berendezés TA.XT Plus Texture Analyser Stable Micro Systems Reológiai tulajdonságok vizsgálata Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition. Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
ICP-OES iCap 6300 Dual elemanalitika Andrea Kántor, Lóránt Alexa, Béla Kovács, Nikolett Czipa: Determination of micro elements of commercial and homemade baby food Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Mikrohullámú roncsoló Milestone Start D 10 férőhelyes mintaelőkészítés elemtartalom meghatározáshoz Áron Soós, Éva Bódi, Szilvia Várallyay, Szabolcs Molnár, Béla Kovács: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Blokkroncsoló LaborMIM type 50 férőhelyes mintaelőkészítés elemtartalom meghatározáshoz B Kovács, Z Gyori, J Prokisch, J Loch, P Daniel: A study of plant sample preparation and inductively coupled plasma emission spectrometry parameters Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Vízdesztilláló Millipore Milli Q magas tisztasági fokú desztillált víz előállítása elemanalitikához Soós, Áron ; Bódi, Éva ; Várallyay, Szilvia ; Molnár, Szabolcs ; Kovács, Béla: The element content of propolis tinctures by the volume of the extraction solvent Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Kjeldahl-féle fehérje meghatározó berendezés Velp Scientifica UDK 129 Fehérjetartalom meghatározás Andrea Kántor –Loránd Alexa –Emőke Papp-Topa –Béla Kovács -NikolettCzipa: Nutritional parameters of different cereal flour’s bread Simon Tünde
+36 52 418 624/88130
simont@agr.unideb.hu
Élelmiszertudományi Intézet
Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 29. 10:00