Akikre büszkék vagyunk

2019, november 27 - 12:00
A DE Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának hét hallgatója nyerte el idén a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat.
Prof. Dr Bánáti Diána, a kar dékánja köszöntötte a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat elnyert hallgatókat a november 27-i ünnepélyes átadón. Oklevelet vehetett át: Barna Adrienn (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök), Nagy Vivien (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök), Paládi Petra (természetvédelmi mérnök), Vályi József (élelmiszermérnök) és Varga Lehel (mezőgazdasági mérnök).

 

 

 
Két hallgató, Bene Ágnes (növényorvos) és Csatári Gábor (növényorvos) később veszi át oklevelét. Gratulálunk minden ösztöndíjasnak!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.