Gálné Dr. Prof. Remenyik Judit
- A gyümölcsfajok bioaktív anyagai (PhD)
- Bioaktív komponensek és analitikájuk a zöldség és gyümölcsfélékben (PhD)
- Élelmiszer toxikológia
Dr. Paholcsek Melinda
- Biokémia
- Introduction to Biology I.
- Introduction to Biology II.
- Mikrobiom kutatások aktualitásai, lehetséges gyakorlati felhasználási területek
- Biochemistry
Dr. Kun-Nemes Andrea
- Borászat és üditőital ipari technológia
- Modern bioanalitikai módszerek
- Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
- Hetesi gyakorlat
Szilágyi-Tolnai Emese
- Modern bioanalitikai módszerek
Dr. Fazekas Mónika Éva
- Food toxicology
- Vinery and soft drink industry technology
Dr. Homoki Judit Rita
- Fehérjék minősítése
Legutóbbi frissítés:
2025. 07. 31. 10:52