Oktatás - Komplex Rendszerek és Mikrobiom-innovációk Központja (KRéMK)

Gálné Dr. Prof. Remenyik Judit

  • A gyümölcsfajok bioaktív anyagai (PhD)
  • Bioaktív komponensek és analitikájuk a zöldség és gyümölcsfélékben (PhD)
  •  Élelmiszer toxikológia

Dr. Paholcsek Melinda

  • Biokémia
  • Introduction to Biology I.
  • Introduction to Biology II.
  • Mikrobiom kutatások aktualitásai, lehetséges gyakorlati felhasználási területek
  • Biochemistry

Dr. Kun-Nemes Andrea

  • Borászat és üditőital ipari technológia
  • Modern bioanalitikai módszerek
  • Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
  • Hetesi gyakorlat

Szilágyi-Tolnai Emese

  • Modern bioanalitikai módszerek

Dr. Fazekas Mónika Éva

  • Food toxicology
  • Vinery and soft drink industry technology

Dr. Homoki Judit Rita

  • Fehérjék minősítése
Legutóbbi frissítés: 2025. 07. 31. 10:52