Az elmúlt években az alábbi területeken végeztünk kutatásokat
- Meggy anthocyaninok szájüregi egészségre kifejtett hatásai
- Hatókomponensek izolálása, mennyiségi és minőségi vizsgálata (HPLC), enzim kinetikai mérések (Elisa), szénhidrát-anyagcsere vizsgálatok,
- Növényi eredetű kémiai struktúrák hatásának vizsgálata a 2-es típusú cukorbetegség során fennálló hiperglikémiás körülményekre,
- Alternatív takarmányozási protokollok kidolgozása,
- Takarmányadalékok hatásainak vizsgálata
- Hatásmechanizmusok tanulmányozása 3D organotipikus sejtkultúrán
- Atléta mikrobiom
- Talajbiom analízis
- Környezeti mikrobiomok
- Mikrobiális terroir
- Biológiai növényvédőszer
- Exoszóma kutatások
- Mikrobiom alapú infekciókontroll
Legutóbbi frissítés:
2025. 07. 31. 10:53