Prof. Dr Komlósi István a Kaposvári Egyetem Tiszteletbeli Doktora és Professzora

2019, szeptember 9 - 14:00
Prof. Dr Komlósi István professzor urat, volt dékánt, a Kaposvári Egyetem Tiszteletbeli Doktorává és Professzorává fogadta.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Prof. Dr Komlósi István professzor urat, volt dékánt, a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar és az Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola munkájában való segítségnyújtása elismeréseként a Kaposvári Egyetem Tiszteletbeli Doktorává és Professzorává fogadta.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ