Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki mesterképzési szak

A képzés célja élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnökök képzése, akik elkötelezettek a szakmájuk iránt az élelmiszerlánc-biztonság és -minőség területen és rendelkeznek a megfelelő tanulási eredményekkel, akik mikrobiológiai, molekuláris biológiai, toxikológiai, analitikai, egészségvédelmi és élelmiszerjogi ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni és ellenőrizni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer előállításának folyamatát és forgalmazását. Felkészültek tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására.

Tanterv: nappali, levelező, duális

Képzési és kimeneti követelmények

Dr. Kovács Bála

szakfelelős
kovacsb@agr.unideb.hu


Legutóbbi frissítés: 2025. 01. 21. 11:51