Száraz Területek Kutató Központja

Bemutatkozás

A Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Száraz Területek Kutató Központ célja az arid - száraz területekhez köthető interdiszciplináris kutatások végzése, szolgáltatási és oktatási programok kidolgozása, melyek elősegítik a fenntartható gazdálkodás megvalósulását.

A Központ által végzett kutatások hozzájárulnak az aszály és elsivatagosodó területek problémáinak megoldásához.

Az érintett területek három szegmensbe sorolhatóak

  • a földterület és a talaj szerepének növelése a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásban;
  • a fenntartható terület-gazdálkodás;
  • a terület, talaj, és ezek élelmiszer-biztonságban betöltött szerepének figyelembe vétele a klímaváltozáshoz való alkalmazkodási stratégiákban.

Frissítés dátuma: 2019.01.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.