A kiállítás ideje alatt standunkon az Agrár- és Élelmiszeripari Tudáshasznosítási Központ munkatársai, illetve Dr. Klein Renáta, az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság tudományos segédmunkatársa nyújtottak tájékoztatást Karunk innovációs portfóliójáról, széleskörű kutatási-oktatási, és vizsgálati szolgáltatásairól, valamint tudományos szaktanácsadási tevékenységeiről. A programba a DE MÉK számos munkatársa is bekapcsolódott, standunkon szakmai megbeszéléseket folytatott Prof. Dr. Komlósi István, és Prof. Dr. Czeglédi Levente egyetemi tanárok is. Prof. Dr. Stündl László Karunk dékánja a szakmai egyeztetéseken túl a média munkatársainak is bemutatta aktuális tevékenységeinket, fejlesztési irányvonalainkat.
Társkiállítóként a Fino-Food Kft. is részt vett az eseményen. A közös megjelenés mögött azon GINOP-PLUSZ-2.1.1-21-2022-00157 számú, közösen megvalósított projekt áll, melynek keretében olyan funkcionális tejipari termékeket fejlesztettünk ki (antiallergén, illetve immunerősítő hatású sajtféleségek) melyek a közeljövőben piaci bevezetésre fognak kerülni.
Az érdeklődők elsőként tapasztalhatták meg az új termékek különleges ízvilágát, ami egyértelműen kedvező fogyasztói fogadtatásban részesült.