Tik-Tok pályázat

A 2022/2023-as tanévben a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara Tik-Tok videópályázatot hirdet a középiskolás diákok számára, melynek nyertesei értékes Campus Fesztivál bérleteket és napijegyeket nyerhetnek.

Ahhoz, hogy a pályázatra nevezhess készíts egy 30-60 másodperces Tik-Tok videót az alábbi szlogenre:

„Kertész élet – éled?”

A mindennapi életünk során szinte mindenhol találkozunk a kertészettel, de számodra mit jelent a KERTÉSZET? Szereted a szobanövényeket? Vannak a családi kertben gyümölcsfáitok? Szoktál az ablakban zöldségcsírát készíteni? Te is gyűjtöd a kaktuszokat? Szeretsz a csodás parkokban sétálni? Jártál már botanikus kertben? Te is csodálod a virágzó, illatozó gyümölcsfákat? Van nagyszüleidnél fóliasátor, üvegház esetleg konyhakert? Melyik gyógynövény teát fogyasztod? Láttál már mesés levendula ültetvényt? Nagyapának segítettél már valaha a metszésben? Szedtél már epret az eperföldeken? Vettél már részt szőlő szüreten?

„Előbb vagy utóbb mindenkiből kertész lesz...”


JELENTKEZÉS ITT

18 év alatti pályázó esetében a regisztrációt követően a szülő/gondviselő elektronikus visszajelzést kap az e-mail címére, amelyben szereplő megerősítő linkre kattintva lép érvénybe a jelentkezés. A regisztráció akkor tekinthető véglegesnek, ha a jelentkező szülőjétől/gondviselőjétől visszaérkezett a megerősítés.

Kérlek figyelj rá, hogy a pályázatra szánt Tik-Tok videód letölthető legyen, hogy a közönségszavazásra a Kar Tik-Tok oldalán meg tudjuk osztani!


A pályázat részletes tartalma

 

A pályázók köre: középiskolás 9-13. évfolyamon tanuló diákok

A pályázati anyag: 30-60 másodperces Tik-Tok videó, melyet a pályázó saját Tik-Tok oldalára tölt fel, és megjelöli a #DEMÉK hashtaggel. Ennek a videónak a linkjét szükséges felölteni a jelentkezési oldalon a személyes adatokkal. Egy diák maximum 3 videóval pályázhat. A videó készítésénél fontos, hogy maradjon a jó ízlés határain belül, valamint, hogy engedélyezd a videó letölthetőségét, hogy a közönségszavazásra meg tudjuk osztani a Kari Tik-Tok oldalon.

Leadási határidő: 2023.01.29. (vasárnap) 23:59

A pályázat díjazása:

Szakmai zsűri által választott nyertesek:

1. hely: 1 Campus Fesztivál bérlet

2-3. hely: 1-1 db Campus Fesztivál napijegy

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának vezetősége, valamint a Kertészettudományi Intézetének oktatói és kutatói munkatársai alkotják a szakmai zsűrit, akik meghatározzák az 1. 2. és 3. helyezéseket.


Közönségszavazás nyertesei:

1. hely: 1 Campus Fesztivál bérlet

2-3. hely: 1-1 db Campus Fesztivál napijegy

A közönségszavazásra bocsátható pályázati anyagokat előzetes áttekintés után a Kar saját Tik-Tok oldalán fogja megosztani, ahol 2023. február 1-8. között lehet leadni a szavazatot a kedvenc videóra. A top 3 like-ot kapó videó lesz a közönségszavazás nyertese.

A nyerteseket a jelentkezés során leadott e-mail címen 2023. február 9-én (csütörtökön) értesítjük.


A díjak átadása:

A díjak ünnepélyes keretek között személyesen kerülnek átadásra a Karon, melyet 2023. február 13-án (hétfőn) a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán bonyolítunk le.

További részletes tájékoztatás, információ a pályázati felhívással kapcsolatosan a kerteszettudomanyi@gmail.com e-mail címen kapható.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Legutóbbi frissítés: 2023. 10. 31. 07:39