Víz- és Környezetgazdálkodási Intézet

Bemutatkozás

  • Szervezet címe: 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
  • Szervezet telefonszáma és fax száma: +36-52/508-456
  • Szervezet
  • Facebook oldala

A Víz és Környezetgazdálkodási Intézetben a tudományos munkát végző oktatók száma jelenleg 13 fő. Közülük tudományos fokozattal rendelkezik 10 fő (2 fő professzor, 1 fő professor emeritus, 2 fő egyetemi docens, 3 fő egyetemi adjunktus, 3 fő egyetemi tanársegéd, 2 fő tudományos segédmunkatárs), 1 fő doktori tanulmányokat folytat.

Az Intézetet 1966-ban alapították. 1992-ben az Intézet átalakult Mezőgazdasági Vízgazdálkodás Tanszékké, 1995-től kapta a Víz- és Környezetgazdálkodási Tanszék nevet, 2010-től pedig Víz- és Környezetgazdálkodási Intézet néven működik. Az Intézet az országban elsőként folytatott gyümölcsösökben végzett öntözéses kísérleteket (Debrecen-Pallagon).

Frissítés dátuma: 2021.06.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.