A A Föld élővilága A hatékony növénytermesztés ökofiziológiai alapjai A szaktanácsadás agrokémiai alapjai A vízgazdálkodás műszaki alapjai Agrár- és környezetpolitika Agrár szakigazgatás és környezetjogi ismeretek Agrárgazdaságtan Agrárinformatikai alapismeretek Agrárkörnyezetgazdálkodás I. Agrárkörnyezetgazdálkodás II: Ökotoxikológia, környezeti kockázatelemzés Agrokémia és növényvédelmi kémia Agrokémia Agroökológiai rendszerek Agroökológia Akadémiai nyelvi készségek Alkalmazkodó talajművelés Alkalmazott hidrológia-hidraulika Alkalmazott kémia alapjai Alkalmazott kémia Alkalmazott matematika Alkalmazott növénybiológia alapjai Alkalmazott talajtan Alkalmazott talajtan Alternatív gazdálkodási és vidékfejlesztési ismeretek Analitikai kémia Apróvadgazdálkodás I. Apróvadgazdálkodás II. Aszálykezelés Aszálykezelés Az EU növénytermesztése Az élelmiszer feldolgozás, minőség és biztonság jogi szabályozása Á Ágazati gazdaságtan Ágazattársítás, munkaszervezés Állategészségtan, higiénia Állategészségtan Állatélettan Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere Állati eredetű termékek minősítése Állati termékek feldolgozása Állatitermék technológiák Állatok és növények gyűjtése, preparálása Állatökológia Állatpreparálás Állattan Állattartási technológiák Állattartó telepek menedzsmentje Állattartó telepek tervezése, építése és üzemeltetése Állattenyésztés gépesítése, építészete Állattenyésztési genetika Állattenyésztési genetika Állattenyésztési genetika Állattenyésztéstan I. Állattenyésztéstan II. Állattenyésztéstan III Állatvédelem, etológia Állatvédelem és állategészségügyi igazgatás Általános állattenyésztés és állatnemesítés Általános és szervetlen kémia Általános növénykórtan és diagnosztika B Biodiverzitás monitorozás Biogeográfia Biokémia Biológiai alapok, fajtahasználat Biológiai alapok és fajtahasználat Biológiai alapok minősítése Biológiai invázió Biológiai növényvédelem Biometria a kertészetben Biometria Biometria Biometria Biotechnológia a növénytermesztésben Biotechnológia, biotechnika Biztonságtechnika és munkavédelem Borászati mikrobiológia és borászat CS Csomagolás technológia Csomagolástechnológia Csonthéjas gyümölcsfajok intenzív termesztése D Dendrológia Díszfaiskolai termesztés I. Dísznövénytermesztés és nemesítsés I. Dísznövénytermesztés II. Dísznövénytermesztési ismeretek E Egészséges táplálékok Egyéb állatfajok tenyésztése Előrejelzés és integrált növényvédelem Etológia EU ismeretek a kertészetben É Élelmezési üzemek szervezése és gazdaságtana Élelmiszer analitika Élelmiszer higiénia Élelmiszer kolloidika Élelmiszer logisztika Élelmiszer-mikrobiológia alapjai Élelmiszer-mikrobiológia Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai Élelmiszer technológia alapjai, élelmiszerbiztonság Élelmiszer toxikológia Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem Élelmiszerfeldolgozás környezetvédelmi kérdései Élelmiszeripari gazdaságtan Élelmiszeripari gépészeti ismeretek Élelmiszeripari műveletek I. Élelmiszeripari műveletek II. Élelmiszerkémia Élelmiszerlánc biztonság Élelmiszerlánc-biztonság Élelmiszerminőség és élelmiszerlánc-biztonság Élelmiszerminőségi és biztonsági kockázatelemzés Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) Élemiszerbiztonság alapjai Élőhelyfejlesztés Élvezeti cikkek és édesipari technológia Érdekességek a növényvilágból Értékteremtő folyamatok menedzsmentje az élelmiszeriparban F Fajmegőrzési tervek Fajtaelismerés és vetőmagminősítés Fegyver- és lőszerismeret Fenntartható mezőgazdasági rendszerek és technológiák I. - Növénytermesztés Fenntartható mezőgazdasági rendszerek és technológiák II. - Állattenyésztés Fitotechnikai műveletek a dísznövénytermesztésben Fitotechnikai műveletek a gyümölcs- és szőlőtermesztésben Fitotechnikai műveletek a zöldségtermesztésben Földminősítés és területfejlesztés Földműveléstan és földhasználat Földműveléstan és területfejlesztés Funkcionális élelmiszerek GY Gyomkompetíció, gyomökológia Gyomnövényismeret a gyümölcs- és szőlőtermesztésben Gyomnövényismeret a zöldség- és dísznövénytermesztésben Gyomnövényismeret, gyomirtás Gyomszabályozás I. Gyomszabályozás II. Gyomszabályozás Gyógy- és fűszernövények termesztése Gyógy- és fűszernövények termesztése Gyógy- és fűszernövények termesztése Gyógynövények és feldolgozásuk Gyógynövényismeret Gyümölcs- és zöldségfélék víz- és tápanyaggazdálkodása Gyümölcsfaiskolai ismeretek Gyümölcsfajták használata Gyümölcsök és zöldségfélék táplákozásbiológiája Gyümölcsösök és szőlő környezetkímélő védelme Gyümölcsösök és szőlő környezetkímélő védelme G Galamb és nyúl tenyésztés Gazdaságtudományi ismeretek I. Gazdaságtudományi ismeretek II. (üzemtan, pénzügyi ismeretek és számvitel) Gazdaságtudományi ismeretek III. (kommunikáció, szervezés és logisztika, vezetési ismeretek, marketing, szaktanácsadás) Genetika és biotechnológia Genetika és növénybiotechnológia Geoinformatika Geoinformatika Gombaismeret, gombatoxikológia I. Gombaismeret, gombatoxikológia II. Gombaismeret H Halak ismerete és védelme Herbológia Hidrobiológia Hidroinformatika I. Hidroinformatika II. Hidrológia, hidraulika Hidrológiai térinformatika és távérzékelés Hidroökológia Hobbiállat tartás és tenyésztés Hullámtéri gazdálkodás Hungarikumok I Ichtyologia Informatikai rendszerek a kertészetben Informatika Integrált növénytermesztéstan I. Integrált növénytermesztéstan II. Integrált növénytermesztéstan III. Integrált növényvédelem Integrált vízgazdálkodás - vízgazdálkodási monitoring Intenzív és integrált gyümölcstermesztés Intenzív és integrált zöldségtermesztés Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy Ipari mikrobiológia Ipari növények termesztése J Járványvédelem K Kapcsolt analitikai módszerek Kertészet I. Kertészet I. Kertészet II. Kertészet II. Kertészeti alapismeretek I. Kertészeti alapismeretek II. Kertészeti növények élettana Kertészeti növények klasszikus és molekuláris nemesítése Kertészeti növényföldrajz Kertészeti növényvédelem biológiai alapjai Kertészeti ökonómia Kertészeti termékek feldolgozási és tartósítási technológiái Kertészeti üzemgazdasági és jogi ismeretek Kertészet Kérődző állatok takarmányozása Kérődző állatok takarmányozása Klimatológia-vízföldrajz Kommunikáció és konfliktuskezelés Kommunikáció Kommunikáció Konzervációbiológia Környezetállapot értékelés és környezetmodellezés Környezetállapot értékelés és környezetmodellezés Környezetgazdálkodás a kertészetben Környezetgazdálkodás Környezetgazdálkodás Környezeti méréstechnika Környezeti nevelés Környezeti tervezés. Birtokrendezés, Tájvédelem Környezetinformatika - környezet monitoring Környezettechnológia Környezetvédelem és ökotoxikológia Környezetvédelmi technológiák I: Talajkármentesítés, talajvédelem, Mezőgazdasági biotechnológiák Környezetvédelmi technológiák II: Vízminőségvédelem, szennyvíztisztítás, Hulladékgazdálkodás mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban Közgazdaságtan Kultúrális entomológia Kultúrtörténeti értékek védelme Kutatási módszertan, biometria Kutatásmódszertan, tudományos közléstan Kutatásmódszertan és szaktanácsadás Kutatástervezés Kutyatenyésztés Különleges kertészeti fajok termesztése Kynológia M Madárközösségek védelme Magyarország és Európa védett természeti területei Magyarország földtana és természetföldrajza Matematika Melioráció és birtokrendezés Mezőgazdasági alapismeretek I. Mezőgazdasági alapismeretek I. Mezőgazdasági alapismeretek II. Mezőgazdasági alapismeretek II. Mezőgazdasági állatélettan Mezőgazdasági állattan és ökológia Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia Mezőgazdasági gépek üzemeltetése Mezőgazdasági géptan II. Mezőgazdasági géptan Mezőgazdasági informatika Mezőgazdasági jog és szakigazgatás Mezőgazdasági jog és szakigazgatás Mezőgazdasági jog és szakigazgatás Mezőgazdasági kémia I. (általános és szervetlen) Mezőgazdasági kémia II. (szerves) Mezőgazdasági kémia Mezőgazdasági mikrobiológia Mezőgazdasági mikrobiológia Mezőgazdasági műszaki ismeretek, Precíziós mezőgazdasági rendszerek és technológiák Mezőgazdasági növényélettan Mezőgazdasági növénytan és ökológia Mezőgazdasági termelés állattani alapjai Mezőgazdasági termelés növénytani alapjai Mezőgazdasági termékfeldolgozás és -minősítés Mezőgazdasági vízgazdálkodási tervezés és kivitelezés Mezőgazdasági vízgazdálkodás Mezőgazdasági vízszolgáltató rendszerek Mezőgazdaságikémia III. (biokémia) Méhészet Méhészet Mikrobiológia alapjai Minőségbiztosítás a kertészetben Minőségbiztosítás a szántóföldi növénytermesztésben Minőségbiztosítás Minőségi termékelőállítás biokémiai alapjai Minőségirányítás alapjai Minőségirányítás, minőségmenedzsment Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban Minőségirányítási rendszerek Minőségirányítási rendszerek Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban Molekuláris biológia Molekuláris genetika és proteomika Molekuláris genetika Monitoring távérzékeléssel Műszaki ismeretek Műszeres analitika Művelési rendszerek és metszésmódok NY Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban N Nagyvadgazdálkodás I. Nagyvadgazdálkodás II. Növényélettan Növényi biotechnológia Növényi eredetű termékek minősítése Növénykórtan Növénynemesítés és transzgénikus növények Növénytan Növénytermesztés gépesítése Növénytermesztés I. Növénytermesztés II. Növénytermesztéstan I. Növénytermesztéstan II. Növénytermesztéstan Növényvédelem I. (növénykórtan) Növényvédelem II. (növényvédelmi állattan) Növényvédelem III. (Gyomszabályozás és integrált növényvédelem) Növényvédelmi állattan és ökológia Növényvédelmi állattan Növényvédelmi entomológia I. Növényvédelmi entomológia II. Növényvédelmi entomológia III. Növényvédelmi informatika és szaktanácsadás Növényvédelmi jog és szakigazgatás, élelmiszerbiztonság Növényvédelmi kémia Növényvédelmi kísérletek tervezése és értékelése Növényvédelmi mikológia Növényvédelmi műszaki ismeretek és alkalmazástechnológia O Organikus gazdálkodás a gyümölcs- és szőlőtermesztésben Organikus gazdálkodás a zöldségtermesztésben Ornitológia Ö Ökogazdaságok növényvédelme Ökológiai állattenyésztés Ökológiai földhasználat Ökológiai növénytermesztés Ökológiai termesztés a kertészetben Ökológia Ökoturizmus Öntözéses növénytermesztés Öntözéses növénytermesztés Öntözéses növénytermesztés Öntözéses szántóföldi növénytermesztés Öntözési technológiák Öntözéstechnika P PCR a mikológiában Precíziós gazdálkodás Precíziós mezőgazdaság Precíziós növénytermesztés Professzionális nyelvi készségek Proteomika az élelmiszer-előállításban R Reológiai élelmiszervizsgálat Részletes állattenyésztés I. Részletes növénykórtan I. Részletes növénykórtan II. SZ Szakmai idegen nyelv I. Szakmai idegen nyelv II. Szakmai idegennyelv I. Szakmai idegennyelv II. Szakmai idegennyelv III. Szakmai idegennyelv IV. Szaktanácsadás a kertészetben Szaktanácsadási ismeretek Szaporodásbiológia Szántóföldi növények betegsége Szántóföldi növények feldolgozás technológiái Szántóföldi növények kártevői Szántóföldi növények minőségvizsgálata Szennyvíztisztítás és hígtrágyakezelés Szerves- és biokémia Szerves és biokémia Szerves kémia Szimulációs prognosztika a szőlő- és gyümölcstermesztésben Szőlészeti és borászati ismeretek Szőlő, gyümölcs- és zöldségnövények integrált védelme Szőlő, gyümölcs- és zöldségnövények integrált védelme Szőlőtermesztés I. Szőlőtermesztés II. Szőlőtermesztés III. S Sör és szeszesipari technológia Speciális faiskolai ismeretek Spektroszkópiai módszerek Sportlótenyésztés-lovassportszervezés Statisztika, biometria Statisztika Sütő és tésztaipari technológia T Takarmánygazdálkodás Takarmányismeret, - gyártás Takarmányismeret és -gyártás Takarmánynövény-termesztés Takarmánynövények termesztése Talajbiológiai ismeretek a kertészetben Talajbiológia Talajökológia Talajökológia Talajökológia Talajtani ismeretek Talajtan Tartástechnológia, etológia Táj- és integrált növénytermesztés Tájtermesztés és ökogazdálkodás Tápanyaggazdálkodás Táplálkozástudományi Ismeretek Tárolt termények károsítói Távérzékelés Tej- és húsfeldolgozás Tejipari technológia Tenyésztési programok Terepi vizsgálati módszerek Termelésélettan Termesztett növények élettana Termesztett növények genetikája Termesztőberendezések növényvédelmi problémái Természetfotózás Természeti állapotfelmérés és hatásvizsgálat Természettudományi ismeretek I: talajtan, agrokémia Természettudományi ismeretek II: ökológia, természetvédelem Természetvédelem Természetvédelem Természetvédelmi állattan II. Természetvédelmi állattan I Természetvédelmi élőhelykezelés Természetvédelmi genetika és génmegőrzés Természetvédelmi növénytan II. Természetvédelmi növénytan I Tervezési feladat Trófeabírálat és trófeakikészítés Tudományos közlés és ismeretterjesztés Túlélési stratégiák a növényvilágban Ü Üdítőipari és borászati technológia Ültetvények tervezése Üzemi növényvédelem Üzemtan I. Üzemtan II. V Vad- és erdőgazdálkodás Vadászati állatföldrajz Vadászati állattan I. Vadászati állattan II. Vadegészségtan I. Vadegészségtan II. Vadfaj védelmi programok Vadgazdálkodás tervezése Vadgazdálkodás védett területeken Vadgazdálkodás Vadgazdálkodás Vadon élő fajok kereskedelme Vállalatirányítási rendszerek (KIR, MIR, EBIR) Vállalkozásfejlesztési és pályázati ismeretek Városi hidrológia Vetőmag termesztés Vetőmagpiac és szabályozási rendszere Vetőmagtermesztés és fajtahasználat Vetőmagtermesztési technológiák Vezetés és munkaszervezés Vezetési és kommunikációs ismeretek Vezetési ismeretek Vezetési ismeretek Vizes élőhelyek kezelése és hasznosítása Vízbázisvédelem - Vízkárelhárítás Vízgazdálkodás I: agrohidrológia Vízgazdálkodási ökonómia Vízgazdálkodás Vízgépészet, öntözéstechnika Vízkémia Vízminőség, szennyvíztisztítás Vízökonómia Vízpolitika, vízjog, vízügyi szakigazgatás Vízrendezés Z Zöldenergiák Zöldség- és dísznövények környezetkímélő védelme Zöldségtermesztés III. Zöldségtermesztési ismeretek I. Zöldségtermesztési ismeretek II. Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 12. 11:38