Agrár és Gazdálkodási Szak- és Felnőttképzési Intézet

A Debreceni Egyetem Agrár és Gazdálkodási Szak- és Felnőttképzési Intézet, illetve jogelődje (Debreceni Agrártudományi Egyetem Továbbképzési Osztály) 1973 óta fogad hallgatókat.

Intézményünk magas színvonalú oktatás keretében nyújt lehetőséget iskolarendszeren kívüli, Országos Képzési Jegyzékben szereplő, akkreditált, illetve államilag el nem ismert bizonyítványt adó tanfolyamokon, szakmai továbbképzéseken való részvételre.

A DE ATK SZFK vizsgaközpontként is tevékenykedik, amely lehetővé teszi a saját hallgatóinkon kívül az önállóan, - vagy más intézményekben tanuló hallgatók részére is a szakképesítő vizsga letételét, illetve a bizonyítvány megszerzését.
Intézményünk 1992-től Munkaügyi Központ által támogatott képzéseket is szervez, melynek jogát pályázat útján nyeri el.

A felnőttképzés területén az európai uniós elvárásoknak megfelelően előtérbe került a kompetencia alapú és a moduláris kurzusok rendszere. Az egész életen át tartó tanulás társadalmi méretű kiszélesítése érdekében a Központ széleskörű kapcsolatrendszert, együttműködést, információs csatornákat épített ki a régió vállalataival, intézményeivel.

A Központ elsődleges célja a hallgatók munkaerő-piaci versenyképességének növelése, valamint a régió humánerőforrás igényeinek kielégítése.

Nyilvántartásba vétel száma: E-000087/2014

Munkatársaink

Frissítés dátuma: 2019.09.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ