Oktatás- Agrárműszerközpont

Az Agrárműszerközpont oktatói aktívan részt vesznek a Kar oktatási feladatainak ellátásában mind BSc mind MSc szinten, ezenkívül a szakközépiskolások ismereteinek bővítésében is részt vállalunk különböző szakmai kirándulások helyszíneként. Érdeklődő hallgatók szakdolgozatának, diplomamunkájának vezetését vállaljuk. Az Egyetem doktori iskoláinak munkáját mind doktorandusz képzéssel, mind a kutatómunka helyszíneként segítjük.

Szakdolgozatok, diplomamunkák

A DE MÉK Agrárműszerközpont keretein belül Dr. Pusztahelyi Tünde egyetemi docens vezetésével a következő tudományos témák kerülnek meghirdetésre.

  • Aflatoxin képzés fiziológiai vizsgálata Aspergillus tenyészeteken.
  • Tejsavbaktériumok stressztoleranciájának növelése és ennek hatása oligoszacharid hasznosításukra.
  • Gazdanövény - Aspergillus flavus interakció (irodalmi gyűjtés és kísérletes munka).
  • Zsírsavösszetétel vizsgálata GC módszerrel élelmiszerekben.

Frissítés dátuma: 2017.07.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.