Hírek

Innováció a pontynevelésben
Harmadára rövidítették a pontyok tenyészidejét a Debreceni Egyetem agrárkarának kutatói. Az intézmény Halbiológiai Laboratóriumában olyan technológiát dolgoztak ki, amellyel 12-13 hónap alatt elérik az ivarérettséget és a piaci méretet az egyedek.
Gólpassz a XXI. században!
Mit tanulhatsz, hogy e században játékban maradj?

Események

11 dec
„A felsőoktatásban tanuló fogyatékossággal élő hallgatók ellátási modelljei” címmel rendez konferenciát a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.
11 dec
Nyílt napot tart a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara.
10 dec
A DESzínház társulatának adventi programja.
10 dec
„A 90-es években minDEnki…” címmel Médianosztalgia-kiállítást szervez a Hagyományok Hete keretében a Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke és Néprajzi Tanszéke.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ