XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia

2018, május 23 - 11:15
A XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia (OFKD) május 10. és 12. között került megrendezésre az Eötvös Loránd Tudományegyetem.

A XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia (OFKD) május 10. és 12. között került megrendezésre az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán. Az országos megmérettetésen 12 szekcióban 113 hallgató mutatta be a környezettudomány valamely szegmensével kapcsolatos kutatását. Karunkat Paládi Petra, természetvédelmi mérnök alapszakos hallgató képviselte, aki a Biodiverzitás – Zoológia Szekcióban prezentálta dolgozatát, amelynek címe: A dolmányos varjú mozgásmintázata és rövid távú túlélése városi környezetben (konzulensek: Dr. Kövér László és Dr. Lengyel Szabolcs). A szombat délelőtti ünnepélyes eredményhirdetésen a szekciójában indult 10 hallgató közül második helyezettként szólították. Eredményéhez ezúton is gratulálunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ