Nyomtatványtár

Jogviszony, szak-, tagozatváltás

Finanszírozás, ösztöndíj

Tanulmányok

NEPTUN-on keresztül beadandó kérvények

  • Feltétel - aktív hallgatói státusz a kérvény félévében (pl. a tavaszi félévben benyújtható kérvényeket a tavaszi félévben aktív státuszú hallgató láthatja!)
  • Leírás a kérvény benyújtásának módjáról, hivatalos igazolások csatolásáról
  • Kérelem költségtérítési díj fizetési határidő kitolására (Neptunon keresztül beadható várhatóan 2022.01.31. - 2022.02.20. között )
  • Kérelem költségtérítési díj  csökkentésére (Neptunon keresztül beadható várhatóan 2022.01.31. - 2022.02.20.  között)
  • Elfogadható hivatalos igazolás (DE Térítési és juttatási szabályzat 6. melléklet)

Egyéb nyomtatványok

  • Adatmódosító nyilatkozat (Az adatok módosítása pár kivétellel a Neptun-ban is elvégezhető. Viselt nevet csak anyakönyvi kivonat alapján módosíthat. A lakcím módosításánál a lakcím a lakcímkártyán szereplő adatokkal egyezően kerüljön feltüntetésre.)

Kreditelismerési kérelmek mester felvételi jelentkezőknek

  • Kérjük, a linken található nyomtatványok közül a jelentkezés szakjának (szakjainak) megfelelő nyomtatványokat töltse ki, és mellékelje hozzá leckekönyvének másolatát is.

Frissítés dátuma: 2022.01.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.