Nyelvtanulás, nyelvvizsga

A Gazdaságtudományi Kar Gazdasági Szaknyelvi Kommunikációs Intézete 30 órás általános nyelvtanfolyamokat hirdet angol és német nyelvből igény szerint teljesen kezdő szinttől (A1) haladó szintig (C1) a tanév során folyamatosan.

Középfokú (B2) nyelvvizsgákra (pl. ORIGO vagy Dexam) felkészítő tanfolyamaink már szeptemberben elkezdődnek. A tanfolyamok ára: 25 000 Ft.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: Koroknai Rita, ügyvivő szakértő

Frissítés dátuma: 2017.11.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.