Duális képzés

Duális formában is induló szakjainkra nappali tagozaton azok jelentkezését várjuk, akik motiváltak a teljes tanulmányi idejük alatt a gyakorlati életben való tapasztalatszerzésre. A duális képzési rendszerű oktatás egy adott BSc, ill. MSc szak alternatívája, amely abban különbözik a képzési kimeneti követelmények és a diploma egyenértékűségéből eredően, hogy szakmai gyakorlatszerzéssel egészül ki.

A duális képzésről minden tudnivaló megtalálható a www.felvi.hu oldalon!

Duális képzéssel kapcsolatos részletes információk: Duális Képzés Fehér Könyve

A keresztfélévben (februári kezdéssel) induló szakokra duális rendszerben a vállalati jelentkezési határidő: február 15.

Az általános eljárásban (szeptemberi kezdéssel) induló szakokra a vállalat jelentkezési határidő: szeptember 15.

 

Vállalati gyakorlati képzőhelyek szakok szerint:

Alapszakok:

Élelmiszermérnöki BSc

Kertészmérnöki BSc

Mezőgazdasági mérnöki BSc

Frissítés dátuma: 2022.09.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.