Költségtérítési díj

Fontosabb információk a költségtérítés/önköltség/eljárási díjak befizetéséről

A költségtérítést/önköltséget az alábbiak szerint kérjük befizetni:

A költségtérítés/önköltség befizetése két módon történhet

 • A hallgató fizeti saját számláról a gyűjtőszámlára

  • (folyamata: Hallgató a számláját kezelő banknak megbízást ad a gyűjtőszámlára átutalásra – Bank átutal – Hallgató gyűjtőszámla egyenlegén az átutalást követő 2-3. napon az összeg megjelenik - a Neptun-ban leteljesíti a kiírt tartozást.)
  • Az egyetem hallgatói gyűjtőszámla száma 2021.08.01-től megváltozott:
   A új gyűjtőszámla száma: 11738008-21489901 (OTP Bank Nyrt.)
   Számlatulajdonos neve: Debreceni Egyetem
   Kedvezményezett: DEBRECENI EGYETEM- NEPTUN GYŰJTŐ SZL
   IBAN: HU04 1173 8008 2148 9901 0000 0000
   SWIFT: OTPVHUHB
  • Az átutalási megbízás megjegyzés rovatába kerülendő adatok: Neptun-kód, Saját Név
 • Munkahely  fizeti a költségtérítést/önköltséget
  • (folyamata: A munkahely kinyomtatja és pontosan kitöltve az Debreceni Egyetem HKSZK iroda részére megküldi a nyilatkozatot; a HKSZK számlát állít ki és megküldi a munkahely részére; Munkahely teljesíti a számla alapján a befizetést. A teljesítés a Debreceni Egyetem pénzügyi rendszeréből átvezetésre kerül a Neptun rendszerbe.

Egyéb dokumentumok

Frissítés dátuma: 2021.11.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.