Költségtérítési díj

Fontosabb információk a költségtérítés/önköltség/eljárási díjak befizetéséről

A költségtérítést/önköltséget az alábbiak szerint kérjük befizetni:

A költségtérítés/önköltség befizetése két módon történhet

  • A hallgató fizeti saját számláról a gyűjtőszámlára

    • (folyamata: Hallgató a számláját kezelő banknak megbízást ad a gyűjtőszámlára átutalásra – Bank átutal – Hallgató gyűjtőszámla egyenlegén az átutalást követő 2-3. napon az összeg megjelenik - a Neptun-ban leteljesíti a kiírt tartozást.)
    • A gyűjtőszámla száma később lesz elérhető.
    • Az átutalási megbízás megjegyzés rovatába kerülendő adatok: Neptun-kód, Saját Név
  • Munkahely  fizeti a költségtérítést/önköltséget
    • (folyamata: A munkahely kinyomtatja és pontosan kitöltve az Debreceni Egyetem HKSZK iroda részére megküldi a nyilatkozatot; a HKSZK számlát állít ki és megküldi a munkahely részére; Munkahely teljesíti a számla alapján a befizetést. A teljesítés a Debreceni Egyetem pénzügyi rendszeréből átvezetésre kerül a Neptun rendszerbe.

Egyéb dokumentumok

Frissítés dátuma: 2021.07.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.