Agrártörténeti tények és emlékek

2020, december 17 - 07:30
Megjelent az Agrártörténeti tények és emlékek kiadvány

Az AGRÁRTÖRTÉNETI TÉNYEK ÉS EMLÉKEK címmel készült kiadvány az Agráriumért Alapítvány gondozásában.  A Debreceni Egyetem 20 éves és az 50 éves debreceni egyetemi agrárképzés jubileuma alkalmából válogattak az elmúlt történéseiből.

Az anyag gerincét 34 professzorral és tanítványaikkal készült interjúgyűjtemény adja, 2008-2009-ből. Ezekhez társul 2009-2012-ből 12 akadémikusi interjú is. Az impresszumból is látható, hogy ez egy közös mű, sok ember együttes munkájának az eredménye.

A kiadvány az MTA könyvtárában teljes terjedelmében olvasható, szabadon letölthető: http://real.mtak.hu/78376/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.