INFORMÁCIÓK A VESZÉLYHELYZETI OKTATÁSRÓL

Tisztelt MÉK-es Hallgatók!

A koronavírus járvány idejére vonatkozó információk ezen az oldalon folyamatosan frissülnek, kérjük, kísérjék figyelemmel! Emellett az elsődleges kommunikációs csatorna továbbra is a Neptun, kérjük, rendszeresen és figyelmesen olvassák a Tanulmányi Osztálytól érkező Neptun-üzeneteket!

 

Információk a szakmai gyakorlat teljesítéséről, a diplomadolgozat benyújtásáról és bírálatáról, valamint a záróvizsgákról

Információk a vizsgáztatásról

Adatkezelési tájékoztató a vizsgáztatás rendjéhez kapcsolódóan

Információk a diplomadolgozat-leadás időpontjáról/menetéről

Információk a távolléti oktatásról

 

Adminisztratív és technikai kérdéseikkel forduljanak bizalommal a Tanulmányi Osztályhoz (az ügyintézés online módon történik, a kollégák elérhetőségét a 'Tanulmányi Osztály közleményei' rovatban találják), kurzusokkal kapcsolatos kérdéseikkel pedig oktatóikat keressék email-ben vagy az e-learning felületen!

 

Könyvtári távszolgáltatás

 

A veszélyhelyzet és a zárvatartás ellenére is folyamatos a munka a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtárában. A DEENK munkatársai online segítik a kutatók és a hallgatók tudományos tevékenységét. A változásokról bővebb információ a https://lib.unideb.hu/hu/szolgaltatasvaltozasok oldalon olvasható.

 

Kikörözési eljárásrend és a könyvek visszavételének menete

 

Egyetemi rendelkezések:

Rektori utasítás - a DE Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának sajátos szabályairól veszélyhelyzetben, 2020. április 3.

 

Az egyetemi tájékoztatásokat, felhívásokat a corona.unideb.hu oldalon is követhetik.

 

Mindenkinek kitartást, sikeres félévet és jó egészséget kívánunk!

 

Frissítés dátuma: 2020.04.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.