IDÉN IS OTT LESZÜNK A CAMPUS FESZTIVÁLON!

2022, július 18 - 12:15
IDÉN IS OTT LESZÜNK A CAMPUS FESZTIVÁLON!

Idén is megrendezésre kerül – immár tizenegyedik alkalommal – Debrecen népszerű kulturális eseménye a Campus Fesztivál, melyen Karunk Élelmiszertechnológiai Intézete is részt vesz.

Szeretettel várunk minden kedves résztvevőt a fesztivál Egyetem Tér programjára, ahol standunknál többek között az oktatóink-kutatóink által fejlesztett termékekről tekinthetnek meg bemutatót, sőt ha kedvük támad meg is kóstolhatják ezen egyetemi élelmiszereket!

A termék bemutatók mellett számos érdekes nyereményjátékkal és programmal várjuk Látogatóinkat, ahol megismerkedhetnek oktatóinkkal, gyakornoki programunkban részt vevő hallgatóinkkal, szakkollégiumi diákjainkkal és érdekes történeteket hallgathatnak meg Hallgatói Önkormányzatunk tagjaitól is!

Várunk minden Kedves Érdeklődőt nagy szeretettel standunkon, találkozzunk személyesen is a Campus Fesztiválon!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.