Hírek

30 nov
Nyílt Nap a MÉK-en!
2018. december 4-én 10 órai kezdettel tartjuk kari Nyílt Napunkat.
29 nov
Nyílt Nap a MÉK-en!
2018. december 4-én 10 órai kezdettel tartjuk kari Nyílt Napunkat.
27 nov
I. MÉK Kari Nap
Október 29-én hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Hallgatói Önkormányzat a Kari Napot
27 nov
Zöldbörze a Karon
November 6-án rendezte meg a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottsága a Zöldbörzét.
27 nov
Tudományos Diákköri Konferenciát rendeztünk
November 20-án került sor a kari Tudományos Diákköri Konferenciára
27 nov
Karunk a Dexpo-n!
Karunk is részt vett az egyetemi nyílt napon
27 nov
65 éves a Hortobágy Néptáncegyüttes
2018. október 27-én ünnepelte megalakulásának 65. évfordulóját a Hortobágy Néptáncegyüttes
27 nov
Lakatlan szigeten az agráros kutató
Egyedüli magyarként a Debreceni Egyetem Növényvédelmi Intézetének vezetője, Radócz László is részt vett abban a nemzetközi expedícióban, amely a Ducie korallsziget természeti környezetének átalakulását vizsgálta. A csendes-óceáni szigeten 10 éve járt utoljára tudományos kutatócsoport.
26 nov
A tudomány jövője – a jövő tudósai (videóval)
A Magyar Tudomány Ünnepe keretében rendezte doktoravató ünnepségét szombaton a Debreceni Egyetem. Az eseményen 74 frissen avatott doktor vehette át tudományos fokozatát igazoló oklevelét.
23 nov
Új biotechnológiai eredmények
A génterápiát megalapozó kutatásoktól a mezőgazdaságig öt különböző területen végeztek biotechnológiai kutatásokat a Debreceni Egyetem oktatói és hallgatói. Az ipar számára is hasznosítható eredményeket csütörtökön tudományos szimpóziumon mutatták be.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ