Elindult a keresztféléves felvételi

2021, október 18 - 12:44
A 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban a Debreceni Egyetem hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget a jelentkezőknek. A 2022 februárjában induló felsőoktatási képzésekre október 15-től lehet jelentkezni.

A Debreceni Egyetemen idén is hat kar hirdetett képzéseket a keresztféléves eljárásban. A jelentkezők a Bölcsészettudományi Kar, a Gazdaságtudományi Kar, az Informatikai Kar, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, a Műszaki Kar, valamint a Természettudományi és Technológiai Kar mesterképzései közül választhatnak.

A Debreceni Egyetemen összesen 2081 férőhelyet hirdettek meg az eljárás során, ebből 70 a Gazdaságtudományi Kar képzéseit választók számára a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán érhető el.

A mesterképzések állami ösztöndíjas és önköltséges formáira azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2022 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

A végleges jelentkezéseket regisztráció után kizárólag a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet rögzíteni legkésőbb 2021. november 15-én 24 óráig. Ezt november 20-án 24 óráig kell hitelesíteni, amit legegyszerűbben Ügyfélkapuval lehet megtenni.

A felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk, a meghirdetett képzések, a határidők, az eljárási díj, illetve a pontszámítás részletes szabályai és módszerei a felvi.hu oldalon találhatók meg.

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.