Professzori kinevezés

2021, április 19 - 08:23
Új egyetemi tanári kinevezést adott át Szilvássy Zoltán rektor pénteken a Rektori Tanácsteremben Kusza Szilviának. Az oktató kinevezésével tizenötre nőtt a professzorok száma a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán.

- A professzori cím az egyetemi oktatói pálya csúcsát jelenti – ezekkel a szavakkal köszöntötte a Debreceni Egyetem új egyetemi tanárát Szilvássy Zoltán rektor a kinevezés átadásakor. Mint mondta: Kusza Szilvia kiemelkedő oktatói és kutatói teljesítményével kiérdemelte a professzori címet.

Áder János köztársasági elnök március 15-i hatállyal nevezte ki Kusza Szilviát a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának (Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvédelmi Intézet Állatgenetikai Laboratórium) egyetemi tanárává. 


Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.