Videók

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

25 szep
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében „Kapcsolatok az online térben” címmel Juhász Béla Szilárd online mentálhigiénés tanácsadó tart előadást.
24 szep
100 ezer költő a változásért címmel tart felolvasást a DESzínház társulata. A rendezvényen adják át a KULTer stART díjat.
24 szep
Nyílt tréninget tart az érdeklődőknek a Debreceni Egyetemi Színházi Társulat.
24 szep
„Biztonság, honvédelem, haderő” mottóval rendez közös Védelempolitikai roadshow-t a Debreceni Egyetemen a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ