Hírek

Német biokémikusé a Debrecen-díj
Az Alzheimer-kór és Huntington-kór kialakulásának molekuláris okait kutatja a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” kitüntetés idei díjazottja, Franz-Ulrich Hartl. Az emlékplakettet december 13-án adták át a Debreceni Egyetemen.
Jutalom a jól teljesítő hallgatóknak
Teszt- és mérőeszközökkel jutalmazta a National Instruments a szemeszter utolsó óráján azokat a villamosmérnök szakos hallgatókat, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az NI ipari alkalmazást támogató laboroktatás című kurzuson a Debreceni Egyetemen.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay 2017

Események

16 dec
A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar végzősei vehetik át diplomájukat.
15 dec
„Az adventi-karácsonyi ünnepkör Magyarországon és Európában” címmel Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese tart előadást a szenior egyetemen.
14 dec
A kiváló jazz-trombitás-zeneszerző, a debreceni születésű Subicz Gábor és kortársainak legjobbjaiból verbuvált együttese, a Subtones ad koncertet a debreceni Jazzbarátok Köre, a Sikk klub és a DEENK Médiatárának közös szervezésében.
14 dec
A Debreceni Egyetem Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatói a Vizuális kommunikáció, az Arculatfejlesztés és a Kampánytervezés kurzusok legsikeresebb projektjeit, kampányait mutatják be prezentációkban és kerekasztal-beszélgetésben.