Hírek

Határtalan nyelvi kapcsolat
Négy napos konferenciát tart a Debreceni Egyetem a határon túli, magyar nyelvet oktató intézmények számára szeptember 17-20. között. Az eseményen a magyarországi oktatási rendszer bemutatása mellett napirenden lesznek a tanárképzés és a tanártovábbképzés kérdései is.
Ipari támogatás a mérnökképzéshez
Mintegy 34 millió forint értékben adományozott műszereket a Debreceni Egyetemnek a National Instruments. A speciális mérőeszközöket és laptopokat a Természettudományi és Technológiai Kar villamosmérnök képzésében hasznosítják.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay 2017

Események

19 szep
„A szumátrai orángutánoktól a komodói sárkányokig - Kalandozások Indonéziában" címmel Sipos László tart előadást a DAB Klubban.
19 szep
„Az elveszett fonalaink nyomában” címmel D. Király Sándor alkotásaiból nyílik kiállítás a DAB Klubban.
19 szep
„British Women's Political Theatre" címmel Enes Kavak Erasmus vendégoktató (Gaziantep Egyetem, Törökország) tart angol nyelvű nyilvános előadást az Angol-Amerikai Intézet szervezésében.
19 szep
„Autoimmune diseases & diabetes - animal venom peptides as a basis for novel therapeutics” címmel Raymond S. Norton (Medicinal Chemistry, Monash Institute of Pharmaceutical Sciences, Australia) tart előadást.