Hírek

Modern labor a gépészmérnököknek
A repülőgép-alkatrészeket tervező és gyártó Diehl Aviation Hungary gépészeti tervező laboratóriumot létesített a Debreceni Egyetem Gépészmérnöki Tanszékén. A laborban a hallgatók a tervezésben alkalmazott legmodernebb technológiákkal ismerkedhetnek meg.
Irány a nagyvilág!
Idén a Debreceni Egyetem ad otthont november 14-16. között az Országos Nemzetközi Koordinátori Találkozónak, ahol a hallgatói, oktatói mobilitás aktuális kérdéseit vitatják meg a felsőoktatási intézmények nemzetközi ügyekkel foglalkozó munkatársai.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay 2017

Események

15 nov
Az egyetemi német nyelvtanulásról, a nyelvvizsgákról és a külföldi ösztöndíjakról kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a Német nyelv napján, amelyet a Debreceni Német Kulturális Fórummal közösen szervez a Debreceni Egyetem Germanisztika Intézete.
15 nov
Törő Emese (DE GTK Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézet) tart előadást „A munkajogi szerződések lényegi sajátosságai” címmel a DE HKSzK Hallgatói Karrierközpontja szervezésében.
15 nov
A régióhoz kötődő, PhD fokozatot szerzett kutatók számára szervez szimpóziumot az MTA Debreceni Akadémiai Bizottsága.
15 nov
A Csemegi-kódex és a bírósági szervezet címmel Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke tart előadást a Debreceni Egyetem és a Kossuth Gyakorló tehetséggondozó és pályaorientációs programsorozata keretében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ