Hírek

20 szep
Gazdaságpolitikáról hallgatóknak
Az aktuális fiskális eredményeket, valamint a Magyar Nemzeti Bank oktatási programját is megismerhették a Gazdaságtudományi Kar hallgatói egy konferencián.
20 szep
Rektori és kancellári interjú a DTV-ben
Az orvostanhallgatók számának növeléséről, a Kenézy Kórház integrációjáról, az egyetemi oltóanyaggyárról és a jövő évi rektorválasztásról is beszélt Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán kancellár a Debrecen TV Esti Közelkép című műsorában.
19 szep
SET - sport, életmód, terápia
Átadták a Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás (SET) Központját a Nagyerdei Stadionban.
19 szep
Orientation week
Csúcsot döntött az őszi félévben a Debreceni Egyetemre érkező Erasmus-hallgatók létszáma, akiket változatos programokkal köszöntött az intézmény.
19 szep
Hétvégi sportsikerek
A DEAC nyerte az egyetemi futball derbit. A férfi kosarasok győzelemmel, a futsalos lányok pedig döntetlennel kezdték a bajnokságot.
19 szep
Orvosdoktorrá fogadom!
A hagyományos sapkadobással köszönt el az a 168 frissen avatott orvos, akik a szombaton rendezett diplomaosztón vettek búcsút a Debreceni Egyetemtől.
16 szep
Új fejezet a DEAC kosarasainál
Új vezetőedzővel és megújult játékoskerettel vág neki a 2016/17-es szezonnak a DEAC Kamilla Gyógyfürdő NB1/B-s férfi kosárlabda csapata.
16 szep
Koncertprogramok ősztől tavaszig
Szeptembertől májusig szinte a teljes képzési kínálat bemutatkozik a Zeneművészeti Kar által szervezett koncerteken.
16 szep
Sporttörténelmi pillanat
Egymás ellen játszik a két egyetemi csapat a megye I-es labdarúgó bajnokság eheti fordulójában. Évtizedek óta nem történt ilyen.
16 szep
Flashmobbal ünnepeltek az ovisok
Modern udvari játékokkal és egy műfüves pályával gazdagodott a Debreceni Egyetem 2. számú óvodája.