Hírek

07 dec
Innováció a pontynevelésben
Harmadára rövidítették a pontyok tenyészidejét a Debreceni Egyetem agrárkarának kutatói. Az intézmény Halbiológiai Laboratóriumában olyan technológiát dolgoztak ki, amellyel 12-13 hónap alatt elérik az ivarérettséget és a piaci méretet az egyedek.
05 dec
Gólpassz a XXI. században!
Mit tanulhatsz, hogy e században játékban maradj?
03 dec
MinDEnben az élen
Hét képzési területen is az első, vagy dobogós helyen végzett a Debreceni Egyetem a HVG legfrissebb rangsorán. Az oktatói és hallgatói kiválóságok listáján az intézmény agrár-, gazdasági, műszaki, orvosi, pedagógus, sport és természettudományi képzései emelkednek ki.
30 nov
Nyílt Nap a MÉK-en!
2018. december 4-én 10 órai kezdettel tartjuk kari Nyílt Napunkat.
27 nov
Lakatlan szigeten az agráros kutató
Egyedüli magyarként a Debreceni Egyetem Növényvédelmi Intézetének vezetője, Radócz László is részt vett abban a nemzetközi expedícióban, amely a Ducie korallsziget természeti környezetének átalakulását vizsgálta. A csendes-óceáni szigeten 10 éve járt utoljára tudományos kutatócsoport.
27 nov
I. MÉK Kari Nap
Október 29-én hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Hallgatói Önkormányzat a Kari Napot
27 nov
Zöldbörze a Karon
November 6-án rendezte meg a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottsága a Zöldbörzét.
27 nov
Tudományos Diákköri Konferenciát rendeztünk
November 20-án került sor a kari Tudományos Diákköri Konferenciára
27 nov
Nyílt Nap a MÉK-en!
2018. december 4-én 10 órai kezdettel tartjuk kari Nyílt Napunkat.
27 nov
Karunk a Dexpo-n!
Karunk is részt vett az egyetemi nyílt napon

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ