Sertéstelep-vezetői képzés
 Registration Closed
 
8
Dátum:
2016. szeptember 1., csütörtök

2016. februárjában holland-magyar sertéstelep-vezetői képzést indít a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara.

Legalább középfokú végzettséggel és telepvezetői gyakorlattal rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk. A képzés 4 hónapon keresztül, havonta egy hetes magyarországi tantermi és hollandiai gyakorlati képzéssel, valamint a képzési hetek között internetes felületen távoktatás formájában folyik.

A képzés költsége 300.000 Ft + ÁFA.

A Hollandiába, illetve hazautazás költségét nem, de az ott-tartózkodás (szállás, étkezés), illetve a képzés költségét a részvételi díj tartalmazza.

A képzésen elhangzó előadások anyagait szöveges formában a képzési díj befizetését követően a résztvevők megkapják. A alábbi felületen történő jelentkezésüket követően, a képzési költség befizetésére szolgáló csekket a jelentkezésben megadott postacímre elküldjük.

A képzéssel kapcsolatosan felmerülő egyéb kérdéseikkel kapcsolatosan kérjük forduljanak bizalommal Novotniné dr. Dankó Gabriella egyetemi docens asszonyhoz (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A képzés részletes tanterve és időbeosztása az alábbi linken érhető el:

Sertéstelep-vezetői továbbképzés.pdf

 
 

Powered by iCagenda